Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Fietsenkeuring - Nationale Jeugdronde skip to Main Content
[layerslider id="1"]

Op dinsdagmiddag is er de fietsenkeuring. Vanaf dit moment start de Nationale Jeugdronde week.

Met je ploeg verschijn je bij de fietsenkeuring op het terrein van de Distel. Hier wordt je fietst gecontroleerd en voorzien van een sticker. Fietsen met een banddikte van 28 mm en kleiner worden geregistreerd als racefiets. Deelnemers op een racefiets krijgen meer strafpunten voor het klassement. In het reglement kun je hier meer over lezen. Clickpedalen zijn in geen enkel geval toegestaan.
Verder zal je een aantal valhelmen moeten passen om te kunnen bepalen welke je bij elk wedstrijdonderdeel gaat dragen.

Het is belangrijk dat je op de fiets naar de fietsenkeuring komt, waar je de gehele week op gaat fietsten. Het is niet toegestaan om gedurende de week van fiets te wisselen. Zorg er dan ook voor dat alles werkt op je fiets en dat deze dan ook VEILIG is. Kijk samen met je ouders nog even of de banden en remmen in orde zijn, of je ketting lekker loopt en ga zo nodig nog even langs de fietsenmaker. Zorg ook dat je verlichting hebt op de fiets. Ook ’s avonds blijft veiligheid erg belangrijk.

Dit jaar reikt Rotary Donkenland Roosendaal een prijs uit voor de veiligste ploeg.

Back To Top
×Close search
Search