skip to Main Content
[layerslider id="1"]

Lunch: De kinderen krijgen dagelijks een lunchpakketje aangeboden door sponsor Maurice van Peer. Deze lunchpakketten bestaan veelal uit twee broodjes (vlees en kaas) en een krentenbol, peperkoek of huzarensalade. Sponsor Theunissen zorgt dagelijks voor een stuk fruit.

Drinken: De kinderen krijgen dagelijks drinken (fris/sap) van de Nationale Jeugdronde en vaak ook van hun ploegleiders. Echter is het raadzaam uw kind een bidon mee te geven om zelf te vullen met water. Als het erg warm is sturen wij erop aan dat de kinderen veel water drinken. Ook onderweg is het goed dat de kinderen kunnen drinken.

Tijden: Alle tijden vermeld in het programma zijn richttijden. Het kan voorkomen dat wij pas later kunnen vertrekken of dat er oponthoud is onderweg. Via de website en/of Facebook zullen wij aangeven als wij erg afwijken van de verwachte aankomsttijden. Dagelijks na aankomst op de Markt om ongeveer 17:00 gaan de kinderen hun eigen weg. Sommige ploegen eindigen op de Markt, sommigen rijden nog even als ploeg door naar het stadskantoor en sommigen op de Kade. Overleg even met de ploegleiders waar zij zullen eindigen en of de kinderen worden opgehaald op zelfstandig naar huis fietsen.

Fietsen: De kinderen fietsen de gehele week op de fiets waarmee zij bij de fietsenkeuring verschijnen. De fiets wordt voorzien van een sticker die correspondeert met de maat valhelm die ze tijdens wedstrijdonderdelen op krijgen. Fietsen met een banddikte van 28 mm of kleiner worden geregistreerd als racefiets. Klikpedalen zijn in geen enkel geval toegestaan. Zorg ervoor dat de fiets veilig en in orde is. Ga desnoods voorafgaand nog even naar de fietsenmaker. Als kinderen pech krijgen onderweg, wordt hun fiets in de bezemwagen meegenomen en vervolgen de kinderen de etappe in de bezembus. Deze eindigt altijd op de Oude Markt. Mocht een fiets niet meer of niet tijdig te repareren zijn meld dit dan bij de ploegleider. In overleg met het bestuur kan uw kind de week vervolgen of een vervangende fiets.  De banddikte zal opnieuw worden vastgesteld.

Medicatie:  Op het inschrijfformulier heeft u aangegeven of uw kind gebruik maakt van medicatie of allergieën heeft. Deze gegevens zijn gedeeld met ons EHBO-team, zodat zij altijd juist kunnen handelen. Overleg goed met de ploegleiders als er bij uw kind sprake is van medicatiegebruik of allergieën.

Teken:  Op vrijdag wordt de veldrit in het bos bij O.L. Vrouwe ter Duinen gereden. Controleer u zelf en uw kinderen ’s avonds goed op tekenbeten.

Gedragscode: Het is tegenwoordig een veelbesproken onderwerp binnen verengingen en organisaties zoals de Nationale Jeugdronde. Via deze link kunt u nalezen hoe wij hier als organisatie mee om gaan.

Privacy: Sinds 25 mei 2018 is de AVG van toepassing. Via deze link kunt u nalezen hoe wij hier als organisatie mee om gaan.

Back To Top
×Close search
Search