skip to Main Content

De inschrijvingen voor de 37e editie die plaats zal vinden van maandag 27 juli t/m 1 augustus 2021.

Met pijn in ons jeugdrondehart hebben wij moeten besluiten dat ook de Nationale Jeugdronde dit jaar niet door kan gaan door de coronacrisis.

Machteloos staan wij nu even met een platte band in de berm, maar wij hebben genoeg lucht om er in 2021 alsnog een fantastische 37e editie van te maken!!

De inschrijvingen zullen starten in april 2021. Hou hiervoor de website in de gaten!
Let op: Voor de inschrijvingen blijft het reglement omtrent de leeftijd van kracht. Hoezeer wij deze zeer uitzonderlijke afgelasting ook betreuren, hebben wij te maken met onmacht en is ons evenement inclusief alle elementen zoals juryprogramma’s e.d. ingericht op deelnemers in de leeftijd 10 t/m 14 jaar.

Indien uw zoon of dochter graag aan de 37e editie van de Nationale Jeugdronde wilt deelnemen, kunt u een e-mail sturen naar info@jeugdronde.nl. Wij zullen dan proberen uw zoon of dochter bij een ploeg onder te brengen.

 

 

Wij ontvangen regelmatig vragen m.b.t. de inschrijvingen, ploegen die gestopt zijn en de wachtlijst.

De NJR heeft slechts een adviserende rol naar de ploegen en geeft dan ook met regelmaat aan te kijken naar deze wachtlijst met kinderen. Helaas kunnen wij het de sponsoren niet verplicht stellen kinderen van de wachtlijst te plaatsen. Uiteraard doen wij ons uiterste best om uw zoon/ dochter alsnog onder te brengen in een ploeg.

Mocht u nog vragen hebben of graag iemand spreken, stuur dan een email naar info@jeugdronde.nl. Stichting Nationale Jeugdronde neemt dan contact met u op.
Op deze manier kunnen wij u persoonlijk te woord staan en zijn wij in staat alle verzoeken en vragen te verzamelen.

Back To Top
×Close search
Search