Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Klassementen - Nationale Jeugdronde skip to Main Content
[layerslider id="1"]

Tijdens de wedstrijdonderdelen, fiets je niet alleen voor jezelf, maar voor je gehele ploeg. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de meisjes en de jongens en dus is er een aantal klassementen.

  • Dagklassement ploegen: Hier gaat het om hoe jouw ploeg heeft gedaan op het wedstrijdonderdeel van die dag. De besten ontvangen een mooie prijs.
  • Dagklassement individueel. Hier gaat het om hoe jijzelf het hebt gedaan op het wedstrijdonderdeel van die dag. De besten ontvangen een mooie prijs.
  • Algemeen Klassement ploegen. Hier gaat het om hoe jouw ploeg heeft gedaan na alle gereden wedstrijdonderdelen. Sta je op 1, dan mag je de volgende dag met gele petten rijden.
  • Algemeen Klassement individueel. Hier gaat het om hoe jijzelf het hebt gedaan na alle gereden wedstrijdonderdelen. Sta je op 1, dan mag je de volgende dag in de gele trui rijden.
Het klassement gaat niet alleen om wie de allersnelste is geweest, zo is er nog het schoonheidsklassement voor het rijden in de karavaan en zijn er naast bekers en medailles ook heel wat truien te winnen:
Trui Regenboog

De jongen en het meisje die na alle wedstrijdonderdelen op de eerste plaats staan in het algemeen individueel klassement mogen zich als eindoverwinnaars hullen in een regenboogtrui.
Deze trui wordt gesponsord door: Ingenieursburo Maters en de Koning

Trui Kampioen

De jongensploeg en de meisjesploeg die na alle wedstrijdonderdelen op de eerste plaats staan in het algemeen ploegenklassement mogen zich als eindoverwinnaars hullen in een nederlandse kampioenschapstrui.
Deze trui wordt gesponsord door: Shift Logistics en Spoorjobs.nl

Trui Geel

De jongen en het meisje die na een wedstrijdonderdeel op de eerste plaats staan in het algemeen individueel klassement krijgen een gele trui. Deze trui mag de volgende dag gedragen worden.
Deze trui wordt gesponsord door: Rabobank Zuidwest Brabant

Trui Bolletjes

Deze trui wordt uitgereikt aan de deelnemer die op een wedstrijdonderdeel de gemiddelde tijd van alle deelnemers in zijn of haar categorie het dichtste heeft benaderd.
Deze trui wordt gesponsord door: G.C. de Bot Logistics

Trui Wit

Het meisje en de jongen in de leeftijd 10-11 jaar, die op het wedstrijdonderdeel het hoogste zijn geëindigd in het individueel dagklassement, krijgen de witte trui.
Deze trui wordt gesponsord door: Van Gastel Verhuizingen BV

Trui Blauw

Er zijn dagelijks blauwe truien voor de sterkste stijgers in het algemeen individueel klassement. Dit zijn de “Runner-Ups”.
Deze trui wordt gesponsord door: automotions

Trui Groen

Er zijn dagelijks groene truien voor de jongen het meisje met de minste strafpunten tijdens het dagklassement.
Deze trui wordt gesponsord door: Mobilis B.V.

Trui Zwart

De grootste pechvogel van de dag (als die er is) krijgt een zwarte trui.
Deze trui wordt gesponsord door: Praktijk Tolberg

Back To Top
×Close search
Search