skip to Main Content
[layerslider id="1"]

Hallo allemaal,

Ik ben Tessa en ben Miss NJR 2018! Ik ben 15 jaar oud en kom uit Lepelstraat.
Na de zomervakantie ga ik naar Havo 5 op RSG t’Rijks in Bergen op Zoom. Nadat ik geslaagd ben wil ik naar de toneelacademie.
Mijn grootste passie is dan ook toneelspelen. Sinds mijn 9e speel ik al toneel en ik zit nu al weer 5 jaar bij Stichting JONG! Theater in Roosendaal.
Naast toneel vind ik het ook heerlijk om te sporten. Ik heb jaren aan atletiek gedaan, maar heb 3 jaar geleden gekozen voor hockey.
Naast mijn eigen hockey trainingen en wedstrijden geef ik ook training aan een ander hockeyteam, wat ik erg leuk vind.
De eerste keer dat ik meedeed aan de NJR was ik 10 jaar en ik heb zo lang mogelijk meegedaan. Ieder jaar keek ik er weer enorm naar uit.
Bij de ploeg Allee Wonen ben ik begonnen en de laatste jaren ben ik bij Kroevensport gaan fietsen. Bij beide ploegen heb ik het erg maar mijn zin gehad.
De eerste paar jaren deed ik vooral mee voor de lol, later natuurlijk nog steeds, maar ik vond het steeds leuker om hoog in het klassement te staan
dus werd ik steeds fanatieker. 2 Jaar geleden ben ik als 5-de in het eindklassement geëindigd. Het moment dat ik dat hoorde was onvergetelijk, ik was super blij!
Ik was altijd heel zenuwachtig voor alle onderdelen, net zoals veel van jullie dat waarschijnlijk ook zijn.
Belangrijkste: geniet van deze speciale week, ik ga dat zeker doen en jullie allemaal aanmoedigen natuurlijk!
 Ik kan niet wachten tot het 9 juli is. Tot snel!
Liefs Tessa
Back To Top
×Close search
Search