Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 In de wolken - Nationale Jeugdronde skip to Main Content

In de wolken

Het is een jaar geleden dat Sven Monisieurs op zondag 14 juli 2019 met zijn hoofd in de wolken op het podium de regenboogtrui in ontvangst mocht nemen. Naast deze mooie trui kreeg hij ook een cheque voor een vliegles bij Breda Aviation aangeboden.

Op 27 oktober 2019 heeft hij zijn fiets even op zij gezet en is achter de knuppel in het vliegtuig gekropen en heeft genoten van de ontzettend gave prijs die hij won met de 36e Nationale Jeugdronde.

 

Back To Top
×Close search
Search