Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/8/b/4/jeugdronde.nl/httpd.www/site/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 In Memoriam - Nationale Jeugdronde skip to Main Content

In Memoriam

Ad van der Westen

De “Laatste Wagen“ is een begrip binnen de jeugdronde karavaan. De naam zegt het al, er komen geen renners meer. Voor menig buitenstaander was het dan ook een verrassing dat daar nog 1 motorrijder achter hing. Jouw taak was om, het verkeer dat wij motards hadden stopgezet, weer te laten rijden. Een ‘zware‘ taak die je met veel plezier uitvoerde.

Ik had je graag vandaag op een ander manier willen bedanken dit jaar. 20 Jaar op de motor de karavaan begeleiden, das niet niks. In het begin via ons bekende systeem en de laatste 10 jaar samen met Jan als vaste begeleider van de Bezembus en de Laatste Wagen.

Door jouw overlijden in oktober 2019 is dat helaas niet meer mogelijk. Wij motards wilden jouw op dinsdagavond tijdens de proloog, met rouwlinten om de spiegels, nog 1 keer goed herdenken. Wij zullen jouw humor en aanwezigheid zeker missen.

Namens alle motards neem ik afscheid van je met een dikke MERCI. Rust zacht Ad.

Marc Bos

Back To Top
×Close search
Search